Stříbrný šperk: skvělý dárek k Valentýnu

K valentýnským oslavám lze přistupovat různě. Někdo je plánuje do detailu s patřičným předstihem: pečlivě zabalený dárek, květiny a večeře v dobré restauraci. Někdo se spokojí s darováním malé kytičky nebo čokolády, kterou koupí cestou z práce. Přesvědčíme vás, že je stříbrný šperk skvělé řešení pro „valentýnské nadšence“ i pro vyznavače stylu „aby se neřeklo“?

Jedno je jisté: délka vztahu není pro výběr dárku k Valentýnu podstatná. Tady je řešení jednoduché:
Znáte se pár týdnů, jste zamilovaní a teprve se seznamujete? Zvolte stříbrný šperk!
Znáte se snad půl století a víte o sobě téměř všechno? Zvolte stříbrný šperk!

Proč vlastně šperk a proč právě stříbrný?
- I nejlepší víno vypijete, luxusní bonboniéru sníte. Stříbrný šperk zůstává jako trvalá vzpomínka na konkrétní den.
- Bižuterie je krásná, ale dlouho krásná nevydrží, zlato je poměrně drahý dárek. Na oslavu Valentýna opravdu není třeba brát si úvěr nebo obětovat úspory. Stříbrný šperk nabízí důstojnou alternativu; kvalitu, kterou si může dovolit opravdu každý.

A podle čeho šperk vybírat?

Možná čekáte, že vám doporučíme hlavně stříbrné srdíčko. Je to samozřejmě sázka na jistotu. Stříbrných srdcí se vyrábí nepřeberné množství, nadčasových i ve zcela aktuálním designu. Motiv srdce jako romantické vyjádření citu se objevuje na stříbrných náušnicích, můžete mít přívěsek ve tvaru srdíčka, ale třeba i stříbrný prsten může zdobit srdce.

Ale velkou radost udělají i stříbrné šperky s dalšími, méně tradičními, ale přesto velmi romantickými motivy:
- Stříbrným šperkem s motivem anděla vyjádříte lásku, starostlivost i úctu.
- Stříbrný šperk s květinou zaručeně nikdy nezvadne a do předjarního nečasu přinese naději na očekávané teplejší dny.
- Stříbrný šperk s motivem nekonečna naznačí hloubku vašich citů.

Jaký typ šperku se k Valentýnu hodí nejvíce?

Vybírejte s citem a dejte na vlastní intuici. Je pravda, že – zejména u čerstvých vztahů – stříbrný prsten může vzbudit dojem, že jde o prsten zásnubní, po kterém bude následovat žádost o ruku. Ano, řada pánů volí právě svátek svatého Valentýna k tomuto důležitému kroku a řada žen zásnubní prsten tak trochu očekává. Na druhou stranu se právě ze strachu z nepochopení část mužů darování prstenu úzkostlivě vyhýbá. Uvažte, jestli jste na stejné vlně, svou partnerku určitě dobře znáte.

A když ne prsten, co jiného? Zaručeně zabráníte zklamání, pokud vyberete zajímavý stříbrný náhrdelník, efektní stříbrný náramek nebo krásné stříbrné náušnice.

A úplně poslední důvod, proč darovat k Valentýnu šperk

Klenoty jsou v malé krabičce, která se pohodlně vejde i do kapsy. Můžete přijít domů nebo na schůzku jakoby nic, tvářit se, že o žádném Valentýnu nevíte, a přichystat své milé velmi elegantní překvapení. Zkusíte to? ;-)